Audi E-tron

Vanaf € 455,- p/mnd

  • Kilometerlease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 10.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

Vraag een offerte aan

Audi E-tron zakelijk leasen bij H4 Lease

Lease een Audi SUV zoals u deze kent, maar dan volledig elektrisch. Met de Audi e-tron laat Audi zien dat innovatieve technologie en design goed samen gaan. Doormiddel van de innovatieve opties, een grote actieradius en standaard vierwielaandrijving is de Audi e-tron een autoriteit in het elektrisch rijden.

Audi e-tron edition en Sportback e-tron edition

De Audi e-tron verschijnt in verschillende modellen. De e-tron edition en de Audi Sportback e-tron edition. De zakelijke uitvoeringen van de e-tron zijn de e-tron Business edtion, de Sportback e-tron Business edition en de e-tron Business edition Plus en Sportback e-tron Business edition Plus. Wilt u een nóg uitgebreider pakket, dan is er ook nog de Audi e-tron S edition. 

Audi e-tron Business edition

Elektrisch verstelbare stoelen met geheugen bestuurder, het ambiente lichtpakket, zwart glas-optiek met haptische feedback en wielkastranden en onderzijde bumpers in de kleur van de carroserie. De Audi e-tron bezit standaard over LED koplampen en achterlichten, multifunctioneel lederen stuurwiel, volautomatische airconditioning en MMI navigatie plus met ‘Audi Touch Respons’.

Fiscaal voordeel op volledig elektrische modellen 

Kiest u voor elektrisch rijden, dan profiteert u van fiscaal voordeel. De bijtelling die u betaalt voor het privé rijden van een volledig elektrisch voertuig is namelijk een stuk lager dan voertuigen die op benzine of diesel rijden. Maar ook de bijtelling op volledig elektrische modellen wordt ieder jaar een paar procent hoger, dus wees er snel bij.

Persoonlijk advies nodig?

 

Neem contact op