Audi E-tron

Vanaf € 455,- p/mnd

  • Kilometerlease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 10.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

Vraag een offerte aan

Audi E-tron zakelijk en flexibel leasen bij H4 Lease

Een Audi SUV leasen zoals u hem kent, alleen dan helemaal elektrisch. Met de Audi e-tron bewijst Audi dat design en innovatieve technologie goed combineren. Met de innovatieve keuzes zoals een grote actieradius en standaard vierwielaandrijving is deze Audi e-tron een pronkjuweel in het elektrisch rijden.

Audi e-tron edition en Sportback e-tron edition

De Audi e-tron is leverbaar in diverse modellen. Zoals de Audi e-tron edition en de Audi Sportback e-tron edition. De meer zakelijke modellen van de e-tron zijn de Audi e-tron Business edtion, de e-tron Business edition Plus en de Sportback e-tron Business edition en en Sportback e-tron Business edition Plus. Bent u op zoek naar een uitgebreider pakket? Dan heeft Audi ook nog e-tron S edition.

Audi e-tron Business edition

Deze is voorzien van elektrisch verstelbare stoelen met geheugen van de bestuurder. Tevens voorzien van het ambiente lichtpakket, zwart glas-optiek met haptische feedback en wielkastranden en de onderzijde van de bumpers in de kleur van de carrosserie. De Audi e-tron beschikt standaard over LED koplampen en achterlichten, volautomatische airconditioning, multifunctioneel lederen stuurwiel en MMI navigatie plus met ‘Audi Touch Respons’.

Fiscaal voordeel op compleet elektrische auto’s

Als u kiest voor elektrisch rijden profiteert u van een fiscaal voordeel. De fiscale bijtelling voor het privé rijden van een complete elektrische auto is een stuk lager dan voor auto’s die rijden op benzine of diesel. Het is goed om te weten dat de bijtelling op complete elektrische auto’s ieder jaar een paar procenten hoger wordt. Dus hoe sneller u er bij bent, hoe meer voordeel u heeft.

Persoonlijk advies nodig?

 

Neem contact op