H4 Lease
H4 Lease

Als eerste rijden in de BMW iX3?

De BMW iX3

Zeven jaar na de introductie van de i3 brengt BMW hun eerste volledig elektrische SUV op de markt.

De BMW iX3 is uitgerust met eDrive technologie en een krachtige elektromotor. De voor dit model ontwikkelde hoogspanningsbatterij heeft een nettocapaciteit van meer dan 74 kWh, wat genoeg is om de volledig elektrische SAV een actieradius te geven van meer dan 440 kilometer in de WLTP-testcyclus. Een ander kenmerk van de hoogspanningsbatterij voor de eDrive technologie is zijn geoptimaliseerde laadvermogen. Het energie-opslagsysteem is voorzien van een nieuw ontwikkelde Charging Control Unit en is ontworpen voor snelladers die tot 150 kW genereren. De hoogspanningsbatterij kan in slechts 30 minuten worden opgeladen bij een snellaadstation.

BMW heeft meer volledig elektrische auto’s op de planning staan

Oliver Zipse, die sinds vorig jaar aan het roer van BMW staat, houdt vast aan de elektrificatiestrategie van zijn voorganger: ‘In het nieuwe decennium komen er meer en snellere elektrische auto’s op de markt. Er komen echter geen series zoals de i3, de specifiek als EV zijn ontworpen. BMW zal in de toekomst zijn conventionele, hybride en volledig elektrische personenauto’s grotendeels op één productielijn produceren. Dankzij een flexibele productie met architecturen die meerdere aandrijftypes ondersteunen, kan BMW de huidige en geplande elektrische modellen relatief kostenefficiënt implementeren.

De BMW iX3 wordt in de tweede helft van 2020 geleverd. Wilt u dit unieke model als een van de eerste rijden? Dan kunt u nu al reserveren.

 

 

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *