H4 Lease
H4 Lease

Nieuwe elektrische bus voor verbindingscentrum de Fontein

Verbindingscentrum de Fontein (VC) beschikt sinds 16 april over een spiksplinternieuwe, 100% elektrische personen/rolstoelbus. De Fontein is een algemene voorziening in de wijk Colmschate waar wijkbewoners elkaar kunnen ontmoeten, ondersteuning krijgen en waar veel aan preventie wordt gedaan. Dit doet het VC in samenwerking met Wijk voor elkaar en sportvereniging Helios. Met de NL2Go  oplossing en de bus van H4 Mobility worden deelnemers vanaf huis opgehaald en bij de activiteit afgezet. Na afloop worden ze netjes thuisgebracht. Geen wachttijden en on-demand vervoer.

100% elektrische bus voor personen/rolstoel vervoer

Het vervoer van de deelnemers aan de activiteiten wordt nu uitgevoerd met de 100% elektrische personen/rolstoelbus van H4 Mobility. De bus biedt plaats aan maar liefst negen personen (inclusief chauffeur) maar kan ook ingezet worden voor vervoer van mensen in een rolstoel. Doordat de bus bestuurd kan worden met een B-rijbewijs, is deze perfect geschikt voor binnenstedelijk, duurzaam en sociaal vervoer.

Over Dagactiviteitencentrum de Fontein

Verbindingscentrum De Fontein (VC) verbindt de wijk. Samen met o.a. “Wijk voor Elkaar”(bij Helios) en diverse andere partijen, biedt het centrum een breed scala aan activiteiten. De kracht zit hem in het verbinden van mensen, partijen en instellingen. Binnen het verbindingscentrum vinden activiteiten en programma’s plaats voor en met bewoners in de wijk al dan niet met een indicatie voor jong en oud ongeacht achtergrond. De Fontein werkt wijkgericht. Het sluit aan op de behoefte vanuit de samenleving en gemeente om die centrale plek in de wijk te bieden waar iedereen welkom is, waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten, inspireren en versterken. Lees meer over de Fontein.

De elektrische bus

Wilt u meer weten over deze elektrische bus neem dan contact op met H4 via 0570-200999 of mail info@h4.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *