Een 2e hands auto leasen

Dat een 2e hands auto leasen net zo voelt als het leasen van een gloednieuwe auto, bewijst de werkwijze van H4 Lease. De prijs van een 2e hands lease auto is alleen een stuk aantrekkelijker. Hoe H4 Lease dat doet? Door kritisch te zijn op uw wensen en het vervoer passend te maken. En even tussen ons; ook een auto met bouwjaar 2018 kan tweedehands zijn. U rijdt alleen niet meer de eerste kilometers op de teller. Wanneer u kiest voor full operational lease wordt alles voor u geregeld. Denk aan de bestelling, financiering en het regelen van verzekeringen. Ook houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en bandenwissel horen hierbij. Zelfs brandstof- en bekeuringenbeheer zijn inbegrepen. Natuurlijk bent u flexibel in het samenstellen van uw eigen contract, zo kunt u ook gebruikmaken van slechts enkele componenten. Kijk vooral even rond in de voorraad bij H4 Lease.

Voorraad 2e hands lease auto’s

Van Mercedes Benz tot Citroën C1. Er staan diverse 2e hands lease auto’s klaar bij H4 lease. U kiest gemakkelijk de categorie die het best bij u past en u rijdt er morgen nog mee weg. Categoriseer bijvoorbeeld op het merk, het type brandstof of het maandelijks bedrag. Wilt u een maximale bijtelling van 4, 15 of 25 procent? U geeft uw keuze gemakkelijk door op de website. Iets meer ruimte nodig? Er staan diverse bestelbussen in het actuele assortiment. Wanneer u vooral erg zuinig wilt rijden, raden wij de BMW i3 aan. Deze personenauto uit 2018 heeft een CO2 uitstoot van 0 g/km en mag dan ook energielabel A dragen. Het is maar net wat u belangrijk vindt. Bekijk snel de actuele voorraad op de website en maak uw keuze.

De voordelen van H4 lease

De voordelen van H4 Lease zijn in drie woorden te vatten. Flexibel, transparant en scherp. H4 Lease bekijkt namelijk kritisch wat u echt nodig heeft, en vooral wat niet. Zonde als u iets least wat u uiteindelijk nooit gebruikt, toch? Zo is er voor iedereen een passende oplossing waarbij u niet teveel betaalt. U betaalt namelijk alleen voor de gereden kilometers, kilometerlease dus. Heeft u de leaseauto minder gebruikt? Dan betaalt u die maand ook minder. H4 lease is dan ook met recht de meest flexibele leasemaatschappij van Nederland.