H4 Lease
H4 Lease

22 Carinova e-bikes

De H4 Groep heeft afgelopen week tweeëntwintig nieuwe e-bikes geleverd aan zorgorganisatie Carinova. Carinova zet met het aanbieden van deze vervoersmiddelen in op duurzaamheid, vitaliteit en schone mobiliteit. Dit zogeheten e-bike programma voor thuiszorgteams voorziet de teams van, in totaal, tweeëntwintig e-bikes, die in Carinova uitmonstering klaarstaan bij Profile center Marc Riesewijk. Thuiszorgteams kunnen wanneer zij belangstelling hebben zich aanmelden voor een e-bike.

E-bike Lease

Carinova gaat ervan uit dat veel teams gebruik gaan maken van de e-bikes. Er is tenslotte niets lekkerder dan om de auto te laten staan en op de fiets naar het werk te stappen. Dit groene vervoersmiddel past perfect binnen een gezonde levensstijl, stoot geen CO2 uit en je parkeert de fiets direct bij de cliënt voor de deur. Met de elektrische ondersteuning kun je daarnaast snel grotere afstanden afleggen, kortom een prima alternatief voor de auto.

Connected bikes

MyTripper, onderdeel van de H4 Groep, evalueert het gebruik van de fietsen door middel van een telematica-oplossing. Uiteraard zijn ook onderhoud, reparatie, pechhulp en verzekering goed geregeld. Na dit eerste jaar, waarin de thuiszorgteams zorg- en kosteloos gebruik kunnen maken van de fietsen, zal de evaluatie richting geven aan het vervolg van dit innovatieve e-bike programma. H4Lease, eveneens onderdeel van de H4 groep, regelt alles rondom de leasing van de fietsen.

Informatie

Meer weten over e-bike of fiets lease? Neem contact op met H4 Lease op 0570-200999, mail info@h4.nl of kijk op onze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *