H4 Lease
H4 Lease

22% bijtelling: Nog één keer terug naar je oude liefde

Iedereen verlangt nog weleens terug naar vroeger. Toen was alles beter, wist je nog dat….?. Deze gedachte zal ook bij behoorlijk wat leaserijders op gaan spelen. Want wat moet je nou toch doen, nu die lekkere lage bijtelling is verdwenen en je moet overstappen naar de 22% bijtelling?

 

Dit overstappen hoeft natuurlijk niet want de ‘volledige’ elektrische auto’s hebben nog het voordeel van de 4%. Maar ja, die actieradius is toch nog niet bij alle elektrische auto’s zo denderend dat je onbezorgd op weg gaat naar je zakelijke afspraken. En wat als er geen laadpaal staat bij mijn afspraak? Moet ik toch onderweg laden. Dit kost weer tijd, sommige automerken nemen het begrip ‘snel laden’ nog heel ruim en dan heb je toch weer een uur verloren  en tijd is nog steeds veel geld waard. De komende jaren zal elektrisch rijden zeker interessant worden met modellen als de Opel Ampera-E en de Tesla Model 3 maar zover zijn wij toch nog niet.

 

Dus ja wat nu? Vroeger was alles beter en juist nu met de 22% bijtelling kan je weer denken aan oude liefdes die in jouw gedachte waren weggedrukt door de verleidingen van de lage bijtellers. Waar de wereld altijd in disruptive innovation zit te denken en de ontwikkelingen in elektrisch rijden wel in een stroomversnelling zullen raken, kan je nu toch één keer je gevoel en emotie laten spreken. Merken zoals Alfa Romeo, Dodge, Jaguar maar ook Opel, die allemaal hinder hebben ondervonden van de lage bijtellers, zijn ineens weer interessant en het overwegen waard.

 

Dus wil je toch nog één keer genieten van jouw oude liefde, pak nu je kans voordat we allemaal toe hebben gegeven aan de verleiding van elektrisch rijden. Want gezien de ontwikkelingen bij de meeste automerken, zijn die verleidingen straks niet meer te weerstaan!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.